Robbanás Miskolcon

Egy ember megsérült abban a robbanásban, ami csütörtök este történt Miskolcon, a Mexikó-völgyben, egy robbanóanyagot – tűzijátékot – gyártó és forgalmazó cég telephelyén.

MNO
2011. 08. 11. 18:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elsődleges adatok szerint nem kémiai, hanem fizikai robbanás történt a telephelyen – mondta Bódi Zoltán, a miskolci tűzoltóság szóvivője. Hozzátette: nem keletkezett tűz, de biztosítási célból a helyszínen tartózkodik a Miskolci Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság két szerkocsija. A robbanás miatt egy épület elemei, lemezdarabok, és tartóelemek repültek szerteszét. A detonáció pontos okáról még nincs információ, a rendőrség és a szakemberek is a helyszínre tartanak.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.