Robbantással fenyegetőzött, kommandósokat kellett hívni

Gázpalack-felrobbantással fenyegetőzött egy ipolyszögi férfi, akit kórházba akartak szállítani – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-vel.

MNO
2011. 08. 17. 10:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dankóné Nagy Éva az előző nap történt esetről elmondta, hogy a mentők kiérkezése után a 66 éves férfi bezárkózott családi házának melléképületébe, ahová kést, baltát és gázpalackot vitt magával, majd bentről kiabálva azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja a palackot.

A kiérkező rendőrök hiába szólították fel a férfit, hogy hagyja el a melléképületet, annak nem tett eleget, így kommandósokat vetettek be, akik testi kényszer alkalmazásával megbilincselték a férfit.

A 66 éves embert kórházba vitték, ellene közveszélyokozás bűntette miatt indult eljárás – mondta a szóvivő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.