Saját bankját akarta kirabolni

Három csuklyás betörőt állított elő hétfőre virradóra a rendőrség: a férfiakat rabláson érték egy marseille-i bankfiókban, amelynek az egyikük az alkalmazottja volt – közölte a nyomozással kapcsolatban álló egyik illetékes.

MNO
2011. 08. 22. 8:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőröket a behatoláskor bekapcsolódó riasztó értesítette, és épp akkor értek a Société Marseillaise de Crédit (SMC) épületéhez, amikor a betörők a zsákokba csomagolt, 30 ezer euró (több mint 8 millió forint) értékű zsákmányolt bankjegyekkel éppen távozni készültek. Az előállított betörők rövidesen vallomást tettek. Elmondták, hogy minden különösebb nehézség nélkül hozzájutottak a kasszához, mert egyiküknek, az SMC alkalmazottjának volt hozzá kulcsa.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.