Semmi nyoma a Hajógyári-szigetnél eltűnt fiataloknak

Nem találták meg és nem is jelentkezett az a három fiatal, aki a Hajógyári-szigetnél tűnt el csütörtök este – mondta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője szombaton az MTI-nek.

MNO
2011. 08. 13. 14:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Horváth Katalin Fanni közlése szerint a rendőrség továbbra is eltűntként kezeli a fiatalokat, ezért folyamatosan figyeli a folyót és a partszakaszokat. A három fiatal nem a Sziget Fesztivál helyszínéről, hanem a hajógyári területről tűnt el, amely szintén az Óbudai-szigeten van. Marinka Csaba, a Sziget Fesztivál kommunikációs vezetője az MTI-nek pénteken azt mondta, hogy a hajógyári területet biztosító szolgálat lett figyelmes a fiatalemberekre a vízparti bozótosban. A biztonságiak felszólítása ellenére, előlük menekülve, a fiatalok a vízbe ugrottak; a biztonsági emberek ekkor kérték a fesztivál vízi mentőinek segítségét, akik a helyszínre siettek és átvizsgálták a területet, de nem találtak senkit – közölte pénteken a kommunikációs vezető.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.