Szanszkritra váltott Mick Jagger

Szanszkrit nyelven énekelt új „szuperegyüttesében” Mick Jagger. A Rolling Stones tagja SuperHeavy néven hívta életre még májusban a zenei csillagokból álló együttest, amelyben Dave Stewart, Joss Stone, A. R. Rahman indiai zeneszerző és Bob Marley fia, Damian vesz részt.

MNO
2011. 08. 10. 15:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hatvanas éveit taposó énekes azért alapította a bandát, hogy eltérő zenei stílusokat ötvözzön. „Ez mindentől különbözik, amit eddig csináltam” – mondta. Mick Jagger a Szatjameva Dzsajate (Csak az igazság győzedelmeskedhet) című dalt adja elő szanszkritül. Ez az együttes második száma, a teljes album – rajta reggae-vel, balladákkal és urdu nyelvű indiai énekekkel – várhatóan szeptemberben jelenik meg – írta internetes oldalán a BBC brit közszolgálati adó.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.