Százezres számlát csinált a tolvaj

Nemcsak ellopta a telefonját, de százezer forintnyi emeltdíjas üzenet elküldésével is meglepett egy pécsi sértettet egy tolvaj.

MNO
2011. 08. 20. 17:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mobiltelefont lopott el egy ismeretlen elkövető Pécsett az elmúlt napokban. A sértett azonban csak pénteken tett feljelentést, ekkor elmondta, hogy az egyik téren többször hagyta őrizetlenül a táskáját, amiben a telefonja is volt. Csak másnap reggel vette észre a készülék eltűnését, ekkor le is tiltatta a kártyát – az elkövető azonban még előző este nagyszámú emelt díjas SMS-t küldött a telefonról. A lopási kár mellett több mint százezer forintos telefonszámlája is keletkezett a sértettnek. Az ügyben a rendőrség ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

(bama.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.