Szuperexpresszen jött világra a baba

A TGV francia szuperexpresszen szülte meg gyermekét egy 22 éves nő csütörtökön, a kislány komplikációk nélkül jött világra.

MNO
2011. 08. 11. 20:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kismama szerencséjére az utasok között egy orvos és két nővér is volt, így segédkezhettek a szülésben. A mentők csak akkor értek oda a nőhöz, amikor a baba feje már kint volt. A váratlan esemény miatt a nagy sebességű vonat fél órát vesztegelt.

Anyát és újszülöttjét kórházba vitték a Franciaország délnyugati részén fekvő Libourne városában. A francia vasút (SNCF) bérletet ajándékozott a kislánynak, aki nagykorúságáig ingyen utazhat a TGV-n, a Teoz luxus távolsági járatokon és a Lunea éjjeli járatokon.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.