Táncos nosztalgia

MN
2011. 08. 12. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Zenés-táncos estek újabb sorozata indul a budapesti Danubius Hotel Gellért hangulatos Panoráma teraszán péntek esténként hét órától. Az Én táncolnék veled – a Bergendy együttes híres slágerének címét idéző – programon az 1960-as, 70-es és 80-as évek pergő ritmusai és andalító dallamai csendülnek fel ifjaknak és örökifjaknak a hattagú Koktél tánczenekar tolmácsolásában. A táncolni vágyókat ajándék ital, nosztalgia büfévacsora, tombolajegy és igazi retro hangulat várja – fergeteges parti a csillagok alatt. A belépőjegy ára 5600 forint, amely tartalmazza a büfévacsorát és egy pohár italt, valamint a tombolát. A Gellért egyike a főváros legpatinásabb szállodáinak. Nevét a X–XI. század fordulóján élt velencei származású bencés szerzetesről kapta, aki 1046-ban a hitéért mártírhalált halt, és akinek emlékét a Gellért-hegy is őrzi. A szecessziós stílusú hotel és fürdő épületét 1911-ben kezdték építeni. Hírességek is előszeretettel szálltak meg az ódon falak között, Yehudi Menuhintól Andrew Lloyd Webberig. További érdekesség, hogy a Gellért éttermét 1927-től több mint húsz éven át Gundel Károly bérelte.
Infó:
[email protected]

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.