Targuba Árpád lett a polgármester

A települést 2010-ig irányító Targuba Árpádot választották újból polgármesternek a Zala megyei Karmacson, ahol a testület tavaszi önfeloszlatása miatt új képviselő-testületre is voksoltak a választók – közölte az MTI-vel vasárnap a település körjegyzője.

MNO
2011. 08. 15. 6:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Futácsi Lászlóné elmondta: csaknem ötvenszázalékos volt a részvételi arány, összesen 315-en jelentek meg a szavazóhelyiségben. A résztvevők közül öten érvénytelenül szavaztak. A három független jelölt közül polgármesterré megválasztott Targuba Árpád 180 voksot gyűjtött össze. Két kihívója közül Papp László tavaly ősz óta a testület tavaszi önfeloszlatásáig vezette a települést, Juhász Zoltán László pedig új jelöltként szerepelt.

Karmacs lakói 11 független jelölt közül választották meg a négyfős képviselő-testület tagjait. A képviselők közül hárman a feloszlatott testületnek is tagjai voltak, a negyedik megválasztott jelölt pedig a tavaly októberi helyhatósági választásokig vett részt az addigi testület munkájában.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.