Tizenegyesek sem döntöttek

Csak büntetőből voltak képesek a kapuba találni a Zalaegerszeg és a Vasas labdarúgói, így 1-1-es döntetlennel ért véget a magyar labdarúgó OTP Liga 6. fordulójának nyitó mérkőzése. A címvédő Videoton szombaton a Péccsel játszik, a listavezető Debrecen Pápán vendégszerepel, a Győr a Pakshoz látogat.

Pintér Patrick
2011. 08. 19. 19:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

ZALAEGERSZEG–VASAS 1-1 (1-0)
Zalaegerszeg, ZTE Aréna, 2500 néző. Vezette: Kassai. ZTE: Jahic – Kocsárdi, Bogunovics, Szalai T., Turcsik – Horváth A. (Hervás, 72.), Kamber, Kovács Gergő, Balázs Zs. (Tököli, sz.) – Kovács Gábor, Meyé (Turkovs, 56.). Vezetőedző: Csank János. Vasas: Ilizi – Mileusznics (Arszics, 37.), Gáspár, Kovács G., Radványi (Bakos, sz.) – Kulcsár D., Bárányos, Farkas B., Dajic – Simic, Honma (Simek, 67.). Vezetőedző: Marijan Vlak. Gólszerző: Meyé (9. – 11-esből) ill. Simic (84. – 11-esből).

Radványi és Gáspár közös erővel a földbe döngölte a gólhelyzetben kilépő Meyét a tizenhatoson belül, a sértett értékesítette is a jogosan megítélt büntetőt, ezzel vezetett a Zalaegerszeg a Vasas ellen. Nem sokkal később egyenlíthetett volna a vendégcsapat, de Honma beadását Simic a kapu mellé belsőzte. De volt helyzete a ZTE-nek is, ám Balázs Zsolt kétszer is kapu fölé lőtt. A második játékrészben több lehetősége is volt a Vasasnak, de Dajic és Bakos lövését is bravúrral hárította Jahic. Aztán mégis a bosnyák kapus hibázott a vendégek gólja előtt: kiejtett labdájára Simic startolt rá, de ő buktatta a horvát támadót. Simic belőtte a tizenegyest, így végül megosztoztak a csapatok a pontokon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.