Több fának is nekiment a lengyel busz Magyarcsanádon

Lesodródott a 43-as útról egy lengyel rendszámú autóbusz péntek hajnalban Magyarcsanád belterületén és több fának is nekiütközött; a balesetben az elsődleges adatok szerint nem sérült meg senki, de hét gyereket kórházba szállítottak – tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

MNO
2011. 08. 12. 6:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az országhatár felől Makó irányába tartó busz előbb áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és ott az út mellett nekiment két kisebb fának, majd az út másik oldalán egy fának és egy oszlopnak ütközött – mondta Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A buszon ötvenheten utaztak, az elsődleges adatok szerint nem sérült meg senki, hét gyereket azonban – feltehetően az ijedtség miatt – kórházba szállítottak, ők valószínűleg kisebb sokkot kaptak – közölte az őrnagy.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.