Tömegbunyó Fehérváron: botok, vascsövek is előkerültek

Harmincegy szurkolót – huszonhat székesfehérvárit és öt pécsit – gyanúsított meg csoportos garázdasággal a rendőrség, egy székesfehérvári férfit, aki ellen több eljárás van folyamatban, őrizetbe vettek. A drukkerek a szombati Videoton FC–Pécsi MFC labdarúgó-mérkőzés előtt összeverekedtek – közölte a rendőrség vasárnap az MTI-vel.

MNO
2011. 08. 21. 15:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Videoton szurkolói a Székesfehérvárra bevezető Sárkeresztúri úton a Nyárfa utcánál verekedtek össze egy autóbusznyi pécsi drukkerrel. A csetepatéban botokat, vascsöveket, sörösüvegeket is bevetettek – mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint a verekedésben egy székesfehérvári drukker súlyosan, kettő könnyebben megsérült, és ugyancsak könnyű sérüléseket szenvedett egy pécsi szurkoló is. A gyorsan kiérkező rendőröknek sikerült megakadályozniuk a verekedés elfajulását és a garázdák elmenekülését.

A két szurkolótáborból 103 embert, köztük 74 pécsi drukkert állítottak elő. Egy 26 éves férfinál kábítószergyanús fehér port találtak, ezt szakértő vizsgálja.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.