Tömegkarambol a 74-esen

Egy ember megsérült és a járművébe szorult, amikor péntek délelőtt két kisbusz, egy teherautó és egy személygépkocsi összeütközött a 74-es főúton Bak közelében – tájékoztatott a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

MNO
2011. 08. 19. 10:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baleset 11 órakor történt, a baki tető után egy kilométerre Hahót irányába. Az első adatok szerint egy pótkocsis kamion, két kisbusz, valamint egy személygépkocsi ütközött össze, ez utóbbi vezetője megsérült és a járművébe szorult. A kamion az ütközés után az úton keresztbe fordult.

A rendőrség a helyszíni szemle és a műszaki mentés időtartamára a 74-es főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárta. A forgalmat a baki tetőnél és Hahótnál elterelik.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.