Torghelle csapat nélkül maradt

Elhagyta a német másodosztályban szereplő Fortuna Düsseldorf labdarúgócsapatát Torghelle Sándor, a magyar válogatott korábbi csatára.

MNO
2011. 08. 17. 15:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub hivatalos holnapján megjelent közlemény szerint a 29 esztendős támadó és az egyesület vezetői szerdán, közös megegyezéssel bontották fel a futballista eredetileg 2012-ig szóló szerződését.

A 42-szeres válogatott Torghelle 2010 nyarán, az FC Augsburgból igazolt a düsseldorfi együtteshez, s azóta 16 mérkőzésen egy gólt szerzett a Fortuna színeiben.

Júliusi német sajtóértesülések szerint a kazah Lokomotiv Asztana érdeklődött Torghelle iránt, a düsseldorfi vezetők ugyanis már korábban jelezték, elégedetlenek a csatár teljesítményével, ezért inkább elengednék.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.