Tovább kutatnak a koponya után

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében folytatja a vizsgálatot a Somogy megyei Rinya-patakban talált emberi koponya ügyében, amelyet egy babócsai horgász fogott ki a vízből, majd azt – állítása szerint – ijedtében visszadobta.

MNO
2011. 08. 11. 17:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfi kedd este több horoggal horgászott a patakban, s az egyiken egy emberi koponya akadt fenn, amit meglátva annyira megijedt, hogy visszadobta azt, majd hazament és csak másnap jelentette az esetet a rendőrségen – idézte fel a történteket a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön.

Karsay Kornél elmondta, hogy a kaposvári Kötél Egyesület búvárai a szerda délelőtti bejelentést követően négy órán át kutattak a patak Babócsa melletti szakaszán. Alaposan átvizsgálták a horgász által megjelölt területet, de nem jártak sikerrel, ezért más módszert alkalmaznak a keresésére – tette hozzá a sajtóreferens, aki arra kérdésre egyelőre nem tudott választ adni, hogy milyen technikát alkalmaznak majd.

Sajtóhírek szerint a falu lakói egy több évvel ezelőtt eltűnt helybeli asszony eltűnésével hozták összefüggésbe az emberi testrészt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.