Túlélte az öngyilkossági kísérletet

A szlovák rendőröknek sikerült kimenteni a vízből egy 26 éves magyarországi állampolgárt, aki öngyilkosságot szeretett volna elkövetni a komáromi Duna-hídról.

MNO
2011. 08. 02. 19:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A komáromi rendőrök egy telefonhívást kaptak, hogy valaki a Dunába akar ugrani a Magyarországot Szlovákiával összekötő hídról. Mire a folyóhoz értek, észrevették, hogy ez nem vaklárma volt, akkorra a 26 éves fiú már a vízben volt. A hideg vízben már az utolsó erejét felhasználva úszott. Ekkor az egyik rendőr a vízbe ugrott, hogy kisegítse a fiút a partra.

Fennállt a veszélye, hogy a fiú nem fog vele tartani, vagy hogy lehúzza őt is a vízbe, esetleg hogy egy örvénybe kerülve mindketten megfulladnak, azaz a rendőr az életét kockáztatva mentette meg a fiút. A parton kiderült, hogy a 26 éves fiatalember nem sérült meg, folyamatosan kommunikált a rendőrökkel, állítva, hogy semmi baja. A biztonság kedvéért azonban kihívták az orvosokat, akik a kórházba szállították.

(ujszo.com)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.