Tűsarkúban és forrónadrágban oktat Cameron Diaz + Képek + Videó

Nincs nála alkalmatlanabb ember tanárnak – így jellemzik pedagógustársai a frissében lapátra tett Cameron Diazt legújabb filmjében. A negyvenhez közelítő, szőke tincsekkel megáldott szépség mindent bedob annak érdekében, hogy becserkésszen egy pénzes pasit. A nihilista, vagány, az élet kihívásaira nagy ívben tevő tanárnőt megformáló figura mégis nevetésre késztet, különösen a meredek helyzetekben.

Radócz Ákos
2011. 08. 22. 5:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A csekély büdzséből összehozott alkotás már az amerikai premier hetében másfélszeres haszonnal zárt és jócskán behozta 20 milliós árát. Ha valaki kíváncsi arra, hogy tűsarkúban forrónadrágban, hogyan sikál a szőke tincses színésznő autókat, valamint miként segít melltartójával egy kisfiún és be akar pillantani a tanári környékén eluralkodó káoszba, akkor tegyen egy próbát és nézze meg ezt a laza limonádét. Hamarosan úgyis itt az iskolakezdés, remélhetőleg nem ilyen pedagógusokkal.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.