U2-val kezdődik, kémfilmmel záródik a fesztivál

A Bill Nighy és Rachel Weisz főszereplésével készült, Page Eight című brit kémfilmmel zárul a szeptemberi torontói filmfesztivál.

MNO
2011. 08. 17. 13:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A világ legnagyobb filmfesztiváljai közé tartozó torontói filmmustrán a Trespass című thrillert is vetítik majd Nicole Kidmannel és Nicolas Cage-dzsel. A keddi tájékoztató szerint a programban szerepel még többek között a Winnie című Winnie Mandela-dráma Terrence Howarddal és Jennifer Hudsonnal, valamint Gerard Butler afrikai misszionárius története, a Machine Gun Preacher, a Killer Elite című akciófilm Jason Statham és Robert De Niro tolmácsolásában és a Hysteria című vígjáték, amelyben Maggie Gyllenhaalt és Hugh Dancyt láthatja a közönség.

A szeptember 8. és 18. között sorra kerülő fesztivált az ír U2 együttes portréja, a From the Sky Down című dokumentumfilm nyitja meg.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.