Ugró Miklós: Hatalomra törve

MNO
2011. 08. 16. 7:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ugró Miklós: Persze az MSZP esetében az sem ártana, ha valamennyire felkészülgetne az ellenzéki szerepre is, mert ebben is gyalázatos ripacsnak mutatkozik, vigasztalja a pártot az a tudat, hogy a kormányon még sokkal inkább csapnivaló volt. Ám most 12 munkacsoport dolgozik 140 szakértővel, Szekeres Imre, az MSZP közgazdasági tagozata, a József Attila Alapítvány elnökének irányításával (esetleg csak a védőszárnyai alatt, netán tudtával és beleegyezésével, de az is megeshet, hogy a háta mögött és a tudta nélkül, ahogy az általa vezetett minisztériumban történt dolgokról sem tudott egy árva kukkot sem). Csak remélni tudjuk, hogy ezt a 140 szakértőt nem fogják nehéz vasban kóterbe vinni, mint a minisztériumbéli közvetlen munkatársait, mert Szekeres újfent roppant elégedetten nyilatkozott a Népszavának a felügyelete alá tartozó társulat ténykedéséről.

A teljes cikket itt olvashatja.

(Magyar Nemzet, 2011. augusztus 16.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.