Ugró Miklós: Hatály

MNO
2011. 08. 11. 6:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ugró Miklós: Lehet, hogy Mesterházyt meglepi, de az úgynevezett jóléti kiadásokba a párttársainak és azok le- és elkötelezettjeinek, adósainak és hitelezőinek, bizniszkörének és pereputtyának juttatott szakértői, környezet-, hatás-, előtanulmány írói, vizsgálati, elemzői, felelősségáthárítói díjak még akkor sem tartoznak bele, ha minden kétséget kizáróan a ballib törzsgárda és holdudvar jólétét segítették elő. Nekik valóban nem volt hiábavaló az ország eladósítása, de ők még a megtévesztett szavazókkal együtt sem teszik ki az ország ötödét. Ez nem jelenti azt, hogy Mesterházyt mint eladósodástámogatót le kellene csukni. Viszont nem ártana elzárni, már csak saját testi épségének megóvása érdekében sem, hiszen egy ilyen állapotban lévő elme birtokosa bármikor kárt tehet a környezetében vagy magában.

A teljes cikket itt olvashatja.

(Magyar Nemzet, 2011. augusztus 11.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.