Úgy tűnik, a „nagy öregek” kapnak még egy esélyt

Visszatér az argentin labdarúgó-válogatottba Juan Roman Ríquelme és Juan Sebastian Verón.

MNO
2011. 08. 19. 13:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alejandro Sabella szövetségi kapitány a brazilok elleni, szeptember 14-én és 28-án sorra kerülő mérkőzésre készülő keretbe hívta meg a két veterán játékost. Az argentinok tulajdonképpen a B-csapattal állnak ki az ősi rivális ellen, Sabella ugyanis csak az otthon játszók közül válogatott.

A 33 éves Ríquelme három év után húzhatja fel újra a nemzeti együttes mezét, Diego Maradona kapitánykodása alatt mondta le a szereplést. A 36 éves Verón a 2010-es dél-afrikai vb-n szerepelt eddig utoljára az Albicelestében.

Az argentin A-csapat Ázsiában túrázik – soraiban Lionel Messivel és Sergio Agüeróval –, szeptember 2-án Venezuela ellen lép pályára Indiában, négy nappal később pedig Nigéria ellen Bangladesben.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.