Új Hollót találtak

Kiszállt Bradley Cooper A holló című filmklasszikus feldolgozásából, helyére Mark Wahlberg vagy Channing Tatum érkezhet.

MNO
2011. 08. 17. 16:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az 1990-es évek egyik legnagyobb filmsikerének számító film feldolgozását Juan Carlos Fresnadillo rendezi. Bradley Cooper egyeztetési gondok miatt vált ki a produkcióból. A forgatás a tervek szerint ősszel kezdődik, a felkapott színészre azonban két szerep is vár az elkövetkező hónapokban: a Silver Linings Playbook és a Paradise Lost.

Az 1994-es eredetiben Bruce Lee fia, Brandon Lee játszotta Eric Dravent, a megölt fiatal rocksztárt, aki visszatér a halálból, hogy bosszút álljon a bandán, amely végzett vele és barátnőjével, akit meg is erőszakoltak.

A film alapjául James O’Barr 1989-es képregénye szolgált. A forgatás tragédiába torkollott, az akkor 28 éves Brandon Lee-t vaktöltény helyett éles golyókkal felszerelt fegyverrel lelőtte egyik színésztársa. Mind a mai napig tisztázatlan, hogy a pisztolyba miként került vaktöltény helyett éles lövedék. Az alkotást végül Lee kaszkadőrének és speciális technikáknak köszönhetően fejezték be.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.