Újabb nagyágyú hullajtott pontokat a Balaton-parton

<p>A labdarúgó NB I 1. fordulójából mára elhalasztott mérkőzésen a bajnoki címvédő Videoton csak gól nélküli döntetlenre volt képes a Siófok otthonában. A Vidi ezzel a vesztett pontok tekintetében alapos lemaradásban van az élmezőnyhöz képest, s jelenleg nyolcadik a tabellán, a Siófok a tizedik.</p>

Pintér Patrick
2011. 08. 17. 20:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

SIÓFOK–VIDEOTON 0-0
Siófok, 3500 néző. Vezette: Farkas Á.
Siófok: Milinte – Mogyorósi, Fehér Zs., Nyári, Kiss Zs. – Huszák (Horváth A., 78.), Tusori, Kecskés (Lengyel, 92.), Melczer – Haraszti (Lattenstein, 86.), Sowunmi. Vezetőedző: Ifj. Mihalecz István.
Videoton: Tujvel – Brachi, Vaskó, Horváth G., Sánchez – Nagy D., Mitrovics (Vasziljevics, 55.), Elek Á. (Sándor Gy., 75.), Polonkai, Walter (Nikolics, 61.) – Alves. Vezetőedző: Paulo Sousa.

Jobbára mezőnyjátékkal telt a találkozó, a kapuk szinte alig forogtak veszélyben: az első félidőben a Siófok Sowunmi helyzeténél állt legközelebb a gólszerzéshez, míg a Vidi részéről Alves fejesénél, majd a második játékrészben Vasziljevics lövésénél kellett védenie bravúrral Milintének. Egyik csapat sem érdemelt volna győzelmet ezen a találkozón, így a döntetlen igazságosnak mondható. Egy évvel ezelőtt szintén döntetlen lett a vége ennek a párosításnak, akkor 1-1-gyel zártak a csapatok.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.