időjárás 5°C Árpád 2023. december 11.
logo

Röviden

MN
2008.10.21. 13:00

Továbbra sem lesz elnöke a köztévének
Eredménytelenül zárult tegnap az MTV elnöki székéért kiírt verseny, ugyanis a 13 jelentkező egyike sem nyerte el a pártdelegáltakból álló kuratóriumi elnökség kétharmadának támogatását. Az elnökség január közepéig elbírálandó új pályázatot ír ki. (B. B.)

Kárpáti nem veszi át a címet
A történtek után én e kitüntetést Demszky Gábortól nem szeretném átvenni – fogalmazott a budapesti főpolgármesternek írt levelében Kárpáti György többszörös olimpiai bajnok vízipólós, akiről előző nap Demszky azt mondta: helyesnek tartaná, ha nem venné át a Budapest díszpolgára díjat, miután egy hírportál azt állította róla, hogy együttműködött a kommunista rezsim állambiztonságával. Ez ellen Kárpáti perelni kíván. (MTI)

Futás és gyaloglás a parlagfű ellen
Gyalogolj vagy fuss velünk, és tégy a parlagfű ellen címmel rendez gyalogló- és futónapot vasárnap délelőtt 10 órától a Margitszigeti Atlétikai Centrumban a Tégy a parlagfű ellen! közhasznú alapítvány.
A rendezvényt Áder János, a közhasznú alapítvány alapítója nyitja meg. (MN)

Orbán: Elég a perpatvarokból
Orbán Viktor szerint le kellene zárni Budapest életében a perpatvarok korszakát, és új, együttműködésre épülő politikára lenne szükség, amelynek megtestesítője Tarlós István. A Fidesz elnöke erről tegnap beszélt Budapesten, a Fidesz fővárosi frakcióvezetőjének könyvbemutatóján. (MTI)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.