időjárás 7°C Barbara , Borbála 2022. december 4.
logo

Horgászok leltek az eltűnt férfira

Hírösszefoglaló
2009.05.13. 22:00

Holttestet találtak a Tiszában Tiszaszalkánál. Az azonosítási eljárás szerint annak a húszéves fiatalembernek a tetemére bukkantak, aki még április 3-án tűnt el a folyóban Vásárosnaménynál – jelentette az MTI. Akkor a folyóba esett és a vízben sodródó embert a horgászok csónakkal próbálták kimenteni, végül azonban szem elől tévesztették, s a rendőrség és a tűzoltóság is sikertelenül kutatott utána a Tiszában. A testet a horgászok vették észre a part közelében szombaton, s a vásárosnaményi tűzoltók emelték ki a vízből.
Tovább keresték tegnap a búvárok azt a férfit Gyomaendrődnél, a Hármas-Körös úgynevezett Sirató-zugánál, aki szombat este esett a vízbe csónakjából. Pengő Erzsébet, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese lapunknak elmondta, hogy a férfit szombat éjszaka a tűzoltóság segítségével búvárok próbálták megtalálni, de nem jártak sikerrel, így a kutatást tegnap délelőtt is folytatták.
A Mosoni-Dunán, Dunaszigetnél szintén tegnap felborult egy vízi jármű. Két utasa közül az egyik partra úszott, azonban a másik, egy 33 éves férfi eltűnt – mondta el lapunknak Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Mindketten szlovák állampolgárságúak. Az eltűnt férfit tegnap is keresték, a partra úszott emberről a rendőrség nem tudott tájékoztatást adni.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.