időjárás 3°C Andor , András 2022. november 30.
logo

Röviden

MN
2009.05.17. 22:00

Depeche-koncert januárban is
A június 23-i koncert után 2010. január 11-én ismét fellép a Depeche Mode hazánkban.
A Papp László Budapest Sportarénában tartandó koncertre jegyek mától kaphatók, kizárólag a Ticket Express és az Eventime hálózatában. (V. O.)

A debreceni orvoslásról
A Debreceni Orvostudományi Egyetem Baráti Köre és a Főváros Önkormányzat Bajcsy-Zsilinszky Kórház ma két órától a kórház tanácstermében (Bp. X., Maglódi út 89–91.) nyilvános konferenciával ünnepli, hogy kilencven éve létezik debreceni orvosképzés. A szimpóziumon többek között Tankó Attila professzor, a DOTE baráti kör titkára, Papp László főigazgató, Szállási Árpád tudománytörténész vesz részt. (P. Z.)

Böjte Csaba dedikál
A szegény sorsú gyerekeket felkaroló misszió vezetője, Böjte Csaba atya dedikálja a Helikon Kiadó gondozásában megjelent Ablak a végtelenre – Csaba testvér gondolatai Istenről, vallásról, életről, emberről… című könyvét a Helikon Könyvesházban (Bp. VI., Bajcsy-Zsilinszky út 35.) kedden déltől. (P. T. Gy.)

Nagymaros Károly Róbert korában
Nagymaroson a San Team házban (Nyár u. 2.) Gróf Péter régész előadást tart Nagymaros és Visegrád Károly Róbert korában címmel ma este hat órakor. (V. K.)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.