MSZOSZ: a fordulat éve?

2010. 01. 14. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fene sem igazodik ki az MSZOSZ-en (Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége). Mostani elnökük, Pataky Péter azt nyilatkozta a minap a Népszabadságnak, hogy csapata a tavaszi választásokon nem fogja támogatni a szocialistákat, mint tette azt korábban. Testületi határozat még nem született a témában, de a tagszervezetektől érkezett jelzések alapján valószínűsíthető, hogy ezúttal elmarad a közös nyilatkozat az összeborulásról. Ugyanez a Pataky Péter lapunknak nemrégiben adott interjújában még igazságbeszédként említette Gyurcsány Ferenc trágár őszödi szózatát. Most akkor melyik az igazi Pataky?
Vajon miért fordított köpönyeget a szakszervezeti pallér? Csak nem azért, amiért már jó ideje háborog az MSZOSZ-tagság, vagyis hogy a szocialisták egészen mást tesznek, mint amit ígérgetnek? Végre Pataky szaktárs is felébredt, és elbeszélgetett az átejtett mezei tagokkal? Jó reggelt, Pataky szaktárs! Jó reggelt, MSZOSZ! Önöket is alaposan átejtette ez a szélhámos horda a maga dolgozópárti demagógiájával. Ezek az affektáló milliárdosok talán nem is láttak még munkásembert, de hogy nem dolgoztak életükben, az egészen biztos. Az offshore cégek alapítása, a korrumpálás, a nyilvánosság előtti hazudozás nem munka – tömlöcért kiáltó gaztett. A leharcolt elvtársaknak azért kell az önök támogatása, hogy parlamenti mandátumhoz jussanak, élvezhessék a mentelmi jog akolmelegét, bűnözhessenek kedvükre, következmények nélkül.
Ha messzire zavarnánk őket a kondértól, végre igaz értelmet, hitelt kapna a szó: szakszervezet. Egy szervezet, amely szétcsap a paraziták között, világgá zavarja a hiénákat. Így lenne kerek a világ.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.