Szekeres-szeminárium

2010. 01. 13. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szekeres Imre a két ünnep között is sínre tette politikailag választókörzetét, Jászapátit és annak vidékét. A szocialista országgyűlési képviselő kétoldalas győzelmi jelentést juttatott el a jobb sorsra érdemes lakosságnak, amelyből megtudhatjuk, hogy őszerénysége 1994 óta dolgozik a Jászság fejlődéséért, minek következtében Apátiban már van telefon, gáz, munkahely, a közbiztonság pedig javul.
Telefon és gáz kétségtelenül van, mert az üzemeltetők érdeke szintén ezt kívánja. A munkahelyekre való hivatkozás sántít, hiszen a Táncsics Alapítványban folyamatosan hirdetett közmunkaprogram nem egyenlő a munkahely-alapítással. A közbiztonságról annyit, az idős emberek a kutyásboltokban veszik meg a tyúkhúslevesnek valót, mert amit ők nevelnek, azt úgyis ellopják…
Az örökké vidám politikus levele egy üres válaszborítékot is tartalmaz, ebben kell a lakosságnak megírnia javaslatait, mit tartalmazzon a következő ciklus programja. Valószínűleg elfelejtette, hogy nem közvélemény-kutatásra, hanem választásra készülünk. Képviselő uram a legutóbbi voksolás előtt szórólapokon harsogta, hogy nem engedi bezárni a jásziványi iskolát (ilyesmiről szó sem volt), mire a megtévesztett és könnybe lábadt lakosság Szekeresre és a szocialistákra voksolt, szeptemberben viszont már ki sem nyitott a község egyetlen iskolája, sőt, az óvodája sem…

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.