A mi vidámparkunk

2010. 02. 06. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már megszámolni is nehéz lenne, hány BKV-vezető van előzetes letartóztatásban, őrizetben, hány bujkál, illetve ki mindenki ellen zajlik valamilyen fokon eljárás. Mesterházy Attila, a szocialisták miniszterelnök-jelöltje eközben olyasmit szavalt nagy nyilvánosság előtt, hogy pártját kizárólag becsületes emberek alkotják, elmarasztalás őket nem érheti.
Néhány napja a hírekben arról beszéltek, hogy a megszűnés szélére sodródott a Vidám Park. Az idén hatvanéves létesítmény, gyermekkorunk nosztalgiája ugyanis képtelen kifizetni az évek során összegyűlt hetvenmilliós adósságát, így aztán úgy határoztak, szép lassan eladogatják a játékpark különböző szerkentyűit. Hol van ez a hetvenmillió a sok elfecsérelt milliárdhoz képest? Egyedül Beszkárt Eleonóra végkielégítése megoldaná a patinás szórakozóhely anyagi gondját. Vagy az ugyancsak sitten ülő Hunvald György gépkocsi- és légiflottája.
Odafent percemberkék dáridóznak, a még szabadlábon lévők lopják, ami megmaradt, külsős szakértők szakértenek milliókért, az újságok meg naponta számolnak be arról, hányan fagytak meg az eltelt huszonnégy órában. Ez nem demagógia – tény. Történik mindez egy olyan országban, amelyet kizárólag „becsületes emberekből” álló párt vezet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.