Atya

2010. 02. 08. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Biztos vagyok abban, hogy az eljövendő korok históriaírói a korrupció esztendeiként fogják majd megénekelni a Gyurcsány–Bajnai éveket. Az intézményesült lopás időszaka áll mögöttünk, a gátlástalan tolvajlásé. Kinyitja az ember az újságot 2010 elején, csak úgy zúdul rá a sok galádság. Most éppen a BKV haramiái vannak terítéken, a főnökök, persze. Rengeteg a sok százezres, -milliós jövedelem, a végkielégítések egészen elképesztők. Buszsofőr cimborám mondja, az ő fizetése havi százhúszezer. Három gyereket nevel, hajnali négykor már a garázsban van. Nagyon fárasztó munka, hatalmas felelősség. Lezavarná a szerelőaknába a személyzetist, ott kellene a bitangnak letöltenie a kiszabott éveket, közben csöpögne a fejére a fáradt olaj, szívná a járó motorok füstjét…
A BKV-balhé egyébként csak egy kiragadott példa az utóbbi évekből.
Pár héttel a választások előtt beszélgettem a helyi plébánossal. Azt mondta, azért biztos a baloldal veresége, mert annyira gátlástalan, hogy nem is próbálja meg eltakarni a hitványságát. És ez már az utolsó fázis.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.