Bronz az asztalról

A S Z T A L I T E N I S Z

Munkatársunktól
2010. 09. 29. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Belgrádban három éve ezüst-, Szentpéterváron 2008-ban aranyérmes volt az asztalitenisz Európa-bajnokságon a Tóth Krisztina, Póta Georgina páros, amelynek Ostravában teljes lett az éremkollekciója; mivel az elődöntőben alulmaradt a Ruta Paskauskiene, Okszana Fagyejeva litván, orosz duóval szemben, ezúttal bronzot szerzett. A szoros csatában elbukott első két játszma után a harmadikat megnyerték Tóthék, de többre nem futotta az erejükből, 4:1 (9, 10, -9, 9, 13)-re kikaptak. Egyéniben Póta Georgina a címvédő német Wu Jiaduo legyőzése után a négy közé jutásért állt asztalhoz a fehérorosz Viktorija Pavlovics ellen, akit a csapatversenyben legyőzött, szombaton viszont 4:0 (5, 12, 9, 7)-ra alulmaradt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.