FTC: újpesti 0-6 után óvás labdarúgás

Munkatársunktól
2010. 09. 25. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mivel a fegyelmi tárgyalást jövő keddre halasztotta az MLSZ illetékes bizottsága, biztosak lehettünk benne, hogy a múlt szombati, 6-0-ra végződött Újpest– FTC rangadó nem csak az extrém eredmény miatt lesz még sokáig beszédtéma. Tegnap jött az újabb „füstbomba”: a Fradi bírói műhibára hivatkozva megóvta találkozót. A klub szerint Solymosi Péter játékvezetőnek kötelessége lett volna lefújni a meccset, amely többször is félbeszakadt. Már az 1. félidőben állt a játék a hazai drukkerek füstbombái miatt, a 2. játékrész eleve késve kezdődött, ekkor a hangosbeszélőn figyelmeztetés hangzott el, hogy még egy megszakítás a lefújást jelenti. Amikor a vendégdrukkerek beszakították a menekülőkaput, újra állt a játék, de Solymosi engedélyt adott a folytatásra. A versenybizottságnak nyolc napon belül kell kitűznie az ügy tárgyalásának időpontját.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.