Humorgála a nagyvázsonyi templomért

Munkatársunktól
2010. 09. 27. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jótékonysági humorgálát rendeznek holnap este hat órától a veszprémi Padányi Biró Márton Római Katolikus Gimnázium sportcsarnokában a nagyvázsonyi Szent István-templom belső berendezésének megmentéséért. Berecz András, Fábry Sándor és a Dumaszínház, Kövi Szabolcs, a nagyvázsonyi fúvósok és a többi közreműködő ingyen vállalta a fellépést.
A romos állapotú Árpád-kori templombelső megújításáért rendezett műsor egyik védnöke Fábry Szabolcs, Nagyvázsony polgármestere, konferálói Kurucz Éva televíziós műsorvezető és Litkai Gergely humorista lesznek. Jegyek 2500 forintos (felnőtt) és 1500 forintos (diák, nyugdíjas) áron a nagyvázsonyi önkormányzatnál, a nagyvázsonyi Kinizsi-vár pénztárában és a veszprémi Tourinform irodában (Várkapu) is válthatók.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.