Középpontban a családpolitika

Bóka Máté Ciprián
2010. 09. 29. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fotó: Máté Péter„ title=”Fotó: Máté Péter„ hspace=”4„ width=”350„ height=”396„ align=”left„ />Az esős idő ellenére csaknem félezer család gyűlt össze a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület által szervezett eseményen az Európa kulturális fővárosa program keretében megszépült Tettye parkban. Páva Zsolt (jobbra polgármester szerint a pécsi vezetés célja, hogy a város olyan hely legyen, ahol a nagy családoknak van tekintélyük a közösség életében. A Nagycsaládosok Országos Egyesülete elnöke, Székely Hajnalka egyebek mellett arról beszélt, hogy a családi pótlék összege évek óta változatlan, s a járandóság még az infláció mértékét sem követi. Soltész Miklós (balra), a Nemzeti Erőforrás Minisztérium szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkára hangsúlyozta, a kormány Magyarország EU-elnöksége során kiemelten foglalkozik majd a család- és népesedéspolitikával, s hangsúlyt fektet a fogyatékosügyre.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.