Lipótváros: újra Falk Art Fórum

A Falk Art Fórum immár kilencedik alkalommal tölti meg élettel Lipótváros képzeletbeli ütőerét, a budapesti Falk Miksa utcát, ahol ma mintegy ötven galéria várja a fórum látogatóit.

Andor Anna
2010. 09. 27. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Évente kétszer csábítja be azokat az érdeklődőket is az utcába a Falk Art Fórum színes programkínálata, akiknek még csak álom egy-egy műtárgy birtoklása, és persze azokat a bennfenteseket is, akik otthonuk legszebb ékeit errefelé cserkészték be korábban. Ma ismét az alkalomra nyíló kiállítások, a hamisítatlan békebeli hangulatot árasztó épületek közötti tárlatvezetések, utcai attrakciók és zenei csemegék között tölthetjük el a délutánt.
A Moró Antikvitásban a kínai horoszkóp tizenkét csillagjegyét megjelenítő műtárgyakból lesz kiállítás, a Stoll’Art Galéria pedig A női lélek érzékeny hangszer, nem egy dob! című tárlatának ad helyet. A BÁV-ban, Angkor, egy titokzatos birodalom címmel tart vetített képes előadást Száva Borbála. Karssay Natália Constancia és édesanyja, Annabelle Félicité de Valois a Goldbach Galériával közösen az utcai színpadon rendezett árverésen öt ruhakölteményt kínál a közönségnek. A Pintér Aukciósház szeptember 22-i első őszi árverése anyagát, valamint a Bedő-gyűjtemény bútor-kollekcióját mutatja be, és Jovián György festményeiből rendez tárlatot, komolyzenei koncert kíséretében.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.