Röviden

MTI
2010. 09. 27. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Üldözés
Fél óra alatt elfogtak egy busztolvajt Kansas Cityben, mert a száguldáshoz nem szokott, lerobbant jármű kigyulladt, s egyik kereke is leeresztett, mialatt üldözték. Nem nagy ügy. Pesti busszal már az első sarkon elkapták volna.

Elérte a fúró a bányászokat
Elérte az egyik fúróberendezés tegnap azt a mélységet, 630 métert, ahová az augusztus elején a mélyben rekedt 33 chilei bányász már fel tud kapaszkodni. A vájat azonban még szűk, kibővítése hetekig is eltarthat. Az embereket csak ezután lehet felhozni. (MTI)

Elfogták a svájci lövöldözőt
Elfogta tegnap a svájci rendőrség Peter Hans Kneubühlt; a nyugdíjas matematikus egy hete lőfegyverrel súlyosan megsebesített egy rendőrt, elbarikádozta magát a házában, majd megszökött. A férfi haragját az váltotta ki, hogy egy bírósági ítélet alapján el akarták árverezni a házát. (MTI)

Gyanúsított lett a megtalálóból
Gyanúsítottként hallgatta ki tegnap a rendőrség azt a férfit, aki – állítása szerint – egy latexruhában lévő, halott embert talált a fővárosban. Kiderült, hogy az áldozat és a bejelentő között homoszexuális viszony volt, és extrém együttlétük vezetett egyikük fulladásához. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.