Röviden

MTI
2010. 09. 27. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rossz rajt
Az 56 kilósok C csoportjában fellépő Ádám Róbert és Soóky Gergely lökésben egyaránt kiesett a törökországi súlyemelő-világbajnokság tegnapi nyitónapján. Berki Lilla 48 kg-ban
a C csoportban 101 (45, 56) kilós összteljesítménnyel az utolsó lett. (MTI)

Megvan az első
A Debrecen női kézilabdacsapata 29-26-ra legyőzte a házigazda lengyel SPR Lublint a Bajnokok Ligája főtáblájára kerülésért folyó négyes tornán. A dán Vejen és a szerb Zajecar a másik két résztvevő, az első jut be a legjobb 16 közé. (MTI)

Talmácsi hetedik
A pontverseny nyolcadik helyén álló Talmácsi Gábor a hetedik lett a Moto2 géposztály tegnapi második szabadedzésén a gyorsaságimotoros-világbajnokság Aragón Nagydíján.
A 125 kcm-esek között rajtoló Sebestyén Péter az első tréningen a nyolcadik legjobb időt motorozta, a másodikon viszont csak a 27. (MTI)

Vendégsikerek
A magyar–román közös jégkorong-bajnokságban, a Mol-ligában: Steaua Bukarest–Vasas 1-7, Újpest–Miskolc 2-9, Fehérvár–Csíkszereda 3-6, Brassó–Dunaújváros 3-5. (MTI)

Gulácsi kölcsönben
Akárcsak az előző idényben, a Liverpool ismét kölcsönadta az angol harmadosztályú Tranmere Rovers labdarúgócsapatának Gulácsi Pétert. (MTI)

Szentes a DVTK-nál
Szentes Lázárt lett a labdarúgó NB II-ben szereplő Diósgyőr szakmai igazgatója. (MTI)

Gilbert nyert
A belga Philippe Gilbert nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny 19. szakaszát. Az összetettben élen álló olasz Vincenzo Nibali 12 másodperccel előbb ért a célba, mint vetélytársa, a második helyen álló spanyol Ezequiel Mosquera, így 50 másodpercre növelte az előnyét. (MTI)

Mourinho: Nem
A Real Madridot irányító José Mourinho nemet mondott a Portugál Labdarúgó-szövetség felkérésére, miszerint ő irányítsa hazája válogatottját az októberi két Európa-bajnoki selejtezőn. (MTI)

Új vb-rend
A küldöttek azt fontolgatják, hogy 2012-től visszaállítják a jégkorong-világbajnokságok régi rendszerét, vagyis a 16 csapatot felvonultató élvonal mögött egyetlen olyan hatcsapatos osztály lenne, amelyből fel lehetne jutni a legjobbak közé – hangzott el a nemzetközi szövetség szlovéniai közgyűlésén. Az már biztos, hogy 2012-től az
A vb-n két nyolcas csoportból lehet majd a legjobb nyolc közé jutni. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.