Szexbotrány egy német klinikán

Hírösszefoglaló
2010. 09. 27. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Súlyos testi sértés, orális és anális közösülés – az ember aligha ezt várná egy 14 éven aluli gyermekek számára fenntartott szanatóriumtól. Ezt a megállapítást egy német fórumozó fűzte hozzá egy sylti klinikáról szóló hírhez. Eszerint egy schleswig-holsteini egészségügyi intézményben 9 és 13 év közötti fiatalok erőszakoskodtak egymással. Az egyik áldozat szülei tettek feljelentést, s a hét elejére kiderült: a klinikán a nagyobb gyerekek éjszakánként több alkalommal leültek üvegezni a fiatalabbakkal, s akire a megpörgetett flakon mutatott, annak különböző feladatokat kellett végrehajtania. Először csak csókolózniuk kellett, aztán közösen maszturbálni, majd orálisan kielégíteni erősebb társaikat. Volt, akit anális közösülésre is rákényszerítettek. Tegnap tovább bővült a lajstrom: kiderült, két fiatal anynyira összeverte egymást, hogy egyiküket két napon át kezelték egy kórházban. Az elkövetők koruknál fogva nem büntethetők, de az ápolók szinte bizonyosan bíróság elé kerülnek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.