Választás 2010

MN
2010. 09. 30. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kampány a választási tudnivalókról
Az Országos Választási Iroda (OVI) kampányt indít azért, hogy a választók az októberi önkormányzati választás előtt időben ellenőrizzék okmányaik érvényességét. A korábbi választások előtt is vetített rajzfilmen a választókat tájékoztatják a szavazás idejéről, arról, hogy előbb igazolniuk kell magukat (a személyazonosságukat és lakcímüket igazoló okmánnyal) a szavazatszámláló bizottság előtt, majd alá kell írniuk a névjegyzéket, ezután kapják meg a szavazólapokat, s a szavazófülkében iksszel vagy kereszttel szavazhatnak. (MTI)

Illegálisan szerezték a képeket
Nyilván nem véletlen, hogy éppen a kampány hajrájában hozta nyilvánosságra az MSZP-hez közel álló Piroslapok.blog Knapp János, Esztergom fideszes alpolgármesterének házi készítésű pornográf képeit, amelyeket a politikus elmondása szerint tíz éve készítettek a feleségével. A június végén lemondott – azóta a posztot társadalmi megbízatásban betöltő – alpolgármester emlékeztetett: Meggyes Tamás polgármester házának felgyújtása előtt névtelen levélben már megküldték a képeket az esztergomi városházára „Ez csak a kezdet!” felirattal. Knapp szerint a magáncélra készült képeket a hordozható számítógépéről illegálisan szerezték meg. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.