Meghiúsították a bank kirablását

Hírösszefoglaló
2010. 10. 03. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két ügyfél – egy magyar és egyiptomi – hiúsított meg bankrablást szerdán az észak-olaszországi Reggio Emiliában. A délutáni órákban egy férfi lépett be a pénzintézetbe, késével fenyegetőzve sakkban tartotta az ott lévőket, eltorlaszolta a bejárati ajtókat, majd az egyik női alkalmazottal vitába keveredett.
A vita lekötötte a figyelmét, és ezt kihasználva lépett közbe a magyar és az egyiptomi ügyfél. Leteperték a férfit, majd szabaddá tették az ajtókat, így a közelben tartózkodó rendőröknek idejében sikerült behatolniuk a bankba, és bilincsbe verték a 47 éves, palermói származású férfit. Símaszkot viselő társának, aki valószínűleg a bejárat előtt őrködött, azonban sikerült elmenekülnie.

Automatát robbantottak. Kirobbantottak egy ATM-et a helyéről tegnap éjszaka a Békés megyei Gyomaendrődön – erősítette meg a Békés Megyei Online értesülését a rendőrség a távirati irodának. Az eddig ismeretlen tettesek éjszaka támadták meg a bankautomatát, a bűncselekmény részleteiről később ad tájékoztatást a rendőrség.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.