Nyomozás Szombathelyen

Hírösszefoglaló
2010. 10. 02. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vesztegetés alapos gyanúja miatt nyomozást rendelt el az MSZP feljelentése alapján a Vas Megyei Főügyészség – jelentette be Czeglédy Csaba, Szombathely szocialista alpolgármestere. A helyi pártszervezet múlt pénteken tett feljelentést a Népszavában megjelent hangfelvételek kapcsán, amelyek szerint az önkormányzati intézmények felújítását végző cégek tíz százalék jattot adtak egyes fideszes képviselőknek. Az érintett két fideszes önkormányzati képviselő szerint bizonyítani tudják, hogy politikai megrendelésre készült lejárató kampány áldozatai, ami mögött szocialista politikusok állnak. A bizonyítékokat átadtuk a rendőrségnek – jelentette ki Marton Zsolt és Szakály Gábor. Állításuk szerint Czeglédy Csabának köze van a hamisított és nyilvánosságra hozott hangfelvételekhez. A fideszes politikusok emlékeztetettek arra, hogy a szocialista alpolgármester az egyetlen a szombathelyi közgyűlésben, akit pénzügyi jellegű bűncselekmény, adócsalás miatt ítélt el jogerősen a bíróság.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.