Sosem heverte ki vetélését az ámokfutó

Hírösszefoglaló
2010. 10. 01. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hat évvel ezelőtt elvetélt, és abban a kórházban kezelték Sabine R.-t, ahol véget ért a 41 éves nő vasárnapi ámokfutása – jelentették be tegnap a német hatóságok. Az ügyvédnő, aki három emberrel végzett, és másik hármat megsebesített, mielőtt a rendőrök a St. Elisabeth kórház szülészeti osztályán agyonlőtték, ismerősei szerint sosem heverte ki a magzat elvesztését.
A nyomozók arra gyanakszanak, hogy mindez szerepet játszhatott a Németországot megrázó vérfürdőben, ám nem magyarázat a kórházi ápoló meggyilkolására, aki az asszony vetélése idején nem is dolgozott az intézményben. Időközben az orvos szakértő megállapította, hogy Sabine R. két lövéssel ölte meg férjét, míg gyermekét leütötte, és egy nejlonzacskóval fojtotta meg. A férfi és a nő egy ideje külön éltek, a gyermekelhelyezés állandó vitatéma volt közöttük. Az asszony azt is nehezményezte, hogy férje randevúzni kezdett valakivel.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.