Választás 2010

MN
2010. 10. 01. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felvonulással búcsúztatja Demszkyt a Fidesz
Budapest belvárosában jövő szombaton, az önkormányzati választás előtti napon tartja a Demszky-búcsúztató felvonulást a Fidesz és a KDNP. Információnk szerint az eseményen beszédet mond Tarlós István főpolgármester-jelölt, a pontos programot a napokban véglegesítik. (MN)

Elszámoltatás Miskolcon
A miskolci városvezetésnek tudnia kell, kiknek és hogyan fizettek ki több tíz millió forintot, illetve azt is, kik állnak egy busásan megfizetett offshore cég és más külföldi hátterű társaságok mögött – jelentette ki tegnap Szinay Attila, a Fidesz miskolci frakcióvezetője. Felszólította Káli Sándort, a város szocialista polgármesterét, számoljon el a városi cégek bevonásával kifizetett tízmilliókról, ellenkező esetben ez az ügy is a rendőrségen végződik. (MTI)

Kovács László ellenzékről, mészárlásról
Ellenzéki politikus irányítása alatt is lehet jól működtetni egy várost, erre az elmúlt években is több példa volt –mondta tegnap Kovács László, az MSZP alelnöke. A korábbi európai uniós biztos, volt külügyminiszter úgy fogalmazott: helyi szinten nem reménytelen egy ellenzéki vezetés, ha megmaradnak a demokrácia játékszabályai. A közigazgatás átalakításáról azt állította: „ilyesfajta mészárlás utoljára 1948–49-ben történt, ami a közszolgálat pártfüggőségét teremtette meg”. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.