Választás 2010

MN
2010. 10. 03. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyomtatják a szavazólapokat
Szigorú biztonsági intézkedések mellett nyomtatják és csomagolják az októberi önkormányzati választás szavazólapjait az Állami Nyomdában. A lapokat és egyéb kellékeket jövő héten szállítják ki. A nyomdában a főváros és tíz megye szavazólapjait nyomtatják, csaknem 5800-féléből összesen körülbelül 17 millió darabot. A többi kilenc megye maga végzi a szavazólapok nyomtatását. (MN)

Távozó elnök Debrecenben
Kilépett az MSZP-ből Kurucsó Péter, a párt volt debreceni elnöke. Egyúttal bocsánatot kért választóiktól, amiért nem képviselték megfelelően őket és cserbenhagyták a debreceni baloldalt. (MN)

Törvénytelen pénzgyűjtés Esztergomban

Feljelentést tesz az adóhatóságnál és a rendőrségnél a Fidelitas esztergomi szervezete csalás, felbujtás, okirat-hamisítás, a választások tisztaságáról, illetve a pártok működéséről szóló törvények megsértése miatt. Egy, a városban terjedő e-mailben arra buzdítják a független polgármesterjelöltként induló Tétényi Éva támogatóit: csekken, a jelölt lakáscímére küldjék el támogatásukat. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.