Győri és kispesti fiaskó

Munkatársunktól
2010. 11. 29. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két mérkőzéssel rajtolt tegnap a labdarúgó NB I 15. fordulója. A Kaposvár a tavalyi 3., ám most a mezőny második feléhez tartozó Győrt fogadta. A hazaiak hamar vezetést szereztek Oláh fejesével, majd szűk egy óra elteltével előbb megint Oláh, majd Pedro is betalált. A sérülésektől sújtott Győr két magyar játékossal a soraiban szenvedett sima vereséget Kaposváron. A másik tegnapi találkozón az edzőt váltott Honvédhoz a Siófok látogatott, és az 1. félidő végén Délczeg szöglet utáni fejesével vezetést szerzett. Sőt végül három pontot, mivel a feszült derbi több gólt már nem hozott. Szalai László NB I-es edzői debütálása tehát balul sikerült.
Honvéd–Siófok 0-1 (0-1), Bozsik Stadion, 1500 néző, v.: Andó-Szabó. Gól: Délczeg (40.).
Kaposvár–Győr 3-0 (1-0), Kaposvár, 2000 néző, jv.: Solymosi. Gól: Oláh (13., 57.), Pedro (59.).

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.