Visszavágóra készül Hunvald

2010. 11. 08. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szedje össze magát a magyar állam – üzeni az előzetes letartóztatásban ülő Hunvald György –, ugyanis hamarosan Strasbourgban kell felelnie, amiért huszadik hónapja ártatlanul tartja lakat alatt őt, Budapest VII. kerületének volt szocialista polgármesterét. A meghurcolt boldogtalan minap a Népszavában számolt be hányattatásairól és az őt ért igaztalan vádakról. Nyilatkozatának egyik legmeglepőbb mondata: „Nem volt az Erzsébetvárosban ingatlanpanama, nem történt bűncselekmény, nem adta el az önkormányzat csalárd módon, értékükön alul az ingatlanokat.”
Következésképp a vádhatóság teljesen fölöslegesen állította össze a 46 ezer oldalnyi periratot, abban csupa szamárság áll, olyan vádak, amelyeket feltehetően a kisujjukból szoptak ki – legalábbis Hunvald György ezt sugallja. Egyébként, magyarázza az áldozat, nemcsak az állam, hanem egyes újságok és televíziók is megnézhetik majd magukat, ha kiderül az igazság. Végezetül pedig a kikezdett kerületvezető minden létező anyagot felrak az internetre, hadd tudja meg a nagyvilág, milyen bitang dolgok történnek idehaza. Érdekes és tanulságos lesz, amikor a tárgyaláson az irigyek által kreált vád szép lassan elgyengül, mondja a meghurcolt ember, aki egyébként az utolsó pillanatig úgy tervezte, újraindul a polgármesteri székért, elvégre őt szeretik a kerületben, s ez a szeretet nem viszonzatlan.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.