Gödöllői nyitány

MN
2010. 12. 20. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jó döntés volt a gödöllői királyi kastélyt választani a magyar soros elnökség kiemelt helyszínéül, mivel az az unióra jellemző sokszínűséget szimbolizálja – mondta tegnap Martonyi János külügyminiszter, miután bemutatta az uniós elnökség fő helyszínének számító, átalakított és felújított épületet az EU-tagállamok Magyarországra akkreditált nagyköveteinek és a sajtó képviselőinek. Gémesi György polgármester elmondta, Gödöllő városa mindent megtesz azért, hogy a Magyarország soros EU-elnökségét kísérő rendezvényekhez megfelelő hátteret szolgáltasson. Képünkön (balról) Robák Ferenc kormánybiztos, Gönczi Tibor kastélyigazgató, Martonyi János és Győri Enikő külügyi államtitkár. A Gödöllőre látogató uniós nagykövetek egyhangúlag úgy vélték, kitűnők a magyar EU-elnökség előkészületei.

Fotó: Hegedűs Márta

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.