Itt felejtett kukkolók

2010. 12. 01. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ember éppen csak ízlelgeti a hírt, hogy bizonyos elemek a disznóságokat boncolgató Budai Gyula miniszteri biztost is megfigyelték annak idején, amikor érkezik a még frissebb információ: maga Pintér Sándor belügyminiszter is szerepelt a gyurcsányi titkosszolgálatok célszemélyei között. Nem lennék meglepve, ha hamarosan kitudódna, Orbán Viktort is feltérképezte valamelyik lelkes brigád, miért is ne, a hatalom kukkolóinak ez volt a dolguk az őszödi ember ámokfutása idején. Nem az ország biztonságára ügyeltek, csupán a gazdáikéra. (Bizony nagy volt a félsz a trágár államférfi országlásakor, reaktiválták az ávéhát, bekordonozták, bekamerázták a Kossuth teret, rendőri és In Kal-egységek kószáltak a Szemlőhegyen, ha meg a dalszínházba látogatott a Gyurcsány házaspár, lezárták a fél Terézvárost.)
A műgyűjtő Hunvald György fennmaradt levelezéséből tudjuk, hogy a keverőpultnál a legutóbbi időkben egy bizonyos Rókaképű nevezetű befolyásos kalóz állt – maga az előzetesben üldögélő erzsébetvárosi polgármester is tőle várt gyámolítást, mielőtt elvitték volna a rendőrök. Ez azonban – vélhetőleg – ma már a múlt, momentán ott tartunk, hogy Rókaképűnek is fel kell készülnie a legrosszabbra, bármelyik pillanatban őt is bevihetik… Csak remélni lehet, hogy a nemzet szolgálatában álló, jövedelmüket közpénzből szerző titkos emberek végre szakterületükön is megvalósítják a rendszerváltást, ha már az eltelt húsz évben ez nem sikerült maradéktalanul.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.