Röviden

MN
2010. 12. 17. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Címlap
Szerető
A „Népszava” címlapfotóján egy látássérült és mozgáskorlátozott férfi látható kitakart arccal, alatta a szöveg: A kormány nem sötétben tapogatózik, mégsem talál rá a helyes útra. Tényleg jobb az üres címlap.

Végzetes gázolások
A kórházban meghalt mind a két ember, akit tegnap reggel gázoltak el Szegeden. A Szerb utcában egy, az autója elé lépő 79 éves férfit ütött el egy 36 éves nő. Korábban egy 84 éves aszszonyt gázolt el egy autó a 47-es főúton. (MTI)

Tömegverekedés Tatárszentgyörgyön
Tatárszentgyörgyön tömegverekedés volt hétfő éjszaka. A Hír TV információi szerint egy kocsmában szóváltás után támadt rá egy társaság egy nyugalmazott rendőrre. A férfi segítségére siető vendéglőst is megverték. Az egyik sértettnek eltört az orra, a másik könynyebben sérült. A rendőrök három embert vettek őrizetbe. Az ügyben csoportos garázdaság és testi sértés miatt indult eljárás. (MN)

Zuglói találkozás Erőss Zsolttal
Erőss Zsolt hegymászó Visszatérés a magas hegyekhez címmel tart filmvetítéssel egybekötött előadást ma 18.30 órai kezdettel a Zuglóért Polgári Egylet rendezvényén a Szent István Király Zeneiskolában (Bp. XIV., Colombus u. 11.). (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.