Röviden

MN
2010. 12. 18. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vendéggyőzelmek
A férfi vízilabda ob I rangadóin: Honvéd–Vasas 6-7, FTC– Szeged 6-8. (MTI)

Kibirkózta az FTC
Az FTC nyerte a birkózók csapatbajnoki döntőjét: a tegnapi visszavágón 19-8-ra győzött a Vasas ellen a Fáy utcában, ezzel összesítésben 28-22-re diadalmaskodott. (MTI)

Kanizsai kezdés
Tegnap Nagykanizsán 40 klub 91 versenyzőjének részvételével megkezdődött a 87. ökölvívó ob, immár a szeptembertől bevezetett tíz súlycsoportban. Az első napon a favoritok közül az Eb-3. Varga Miklós (60 kg) és a Eb-2., vb-3. Káté Gyula (64) egyaránt nagyarányú pontozásos győzelemmel „melegített be”. (D. Zs.)

Kikapott a Kaposvár
A Kaposvár férfi röplabdacsapata hazai pályán 3:2-es vereséget szenvedett a belga Menentől a Challenge-kupa 3. fordulójának első mérkőzésén. (MTI)

Növényi hitvallása
Kódolt sport – szakmai hitvallásom címmel a Küzdőtér Kiadó gondozásában könyvet jelentetett meg Növényi Norbert olimpiai bajnok birkózó. A számos küzdősportban a csúcsra jutó sportember megosztja versenyzési tapasztalatait, s elmagyarázza, miként lehet megszerettetni a gyerekkel a sportot. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.